Club Sportiv Moto Fly Ro – Aerodrom Comana / Parcare aeronave cu paza 24 ore

Acasa la Moto Fly Ro

Acasa e din ce in ce mai frumos odata cu venirea primaverii. Desi inca ne viziteaza cate un vant neprietenos, saptamana aceasta am zburat de doua ori.

“Toata lumea atentie, pauza de vant si JUMP !”

Dar nu numai de aceea e mai frumos acasa, e mai frumos ca de saptamana aceasta avem fantana – fantana facuta de paramotoristi :) Nu pot sa descriu in cuvinte momentul in care Ionel a venit si a zis: Gata, am dat de apa ! E un fel de bucurie speciala pe care am mai simtit-o atunci cand am dormit prima noapte in casuta de la aerodrom, cand am inaugurat pista si cand am semnat hartiile pentru teren.

Vineri am cumparat hidroforul si sambata domnii Cojocaru senior si Cojocaru junior au pus la punct instalatia. 

Azi am facut o curatenie generala pe toata suprafata unde va fi amplasat Camping-ul pentru FIZ-SE 2011 si am zburat binenteles ! Pozele de azi sunt pe Facebook, pe Aeroclub Moto Fly Ro.

 Ce urmeaza ? Saptamana care vine ne vom ocupa din nou de pista – facem curatenia de primavara, ne vom ocupa sa facem afisele si flyer-ele pentru festival, sa trimitem invitatiile, sa rspundem la email-uri si telefoane, iar de azi intr-o saptamana …. mergem la bulgari la Targoviste la Speedway unde Marian va concura din nou !!!!!

Cei care doresc sa vina la Etapa a II-a a Campionatului de Speedway gasesc informatii pe http://www.facebook.com/login/setashome.php?ref=genlogin#!/event.php?eid=170425369668795 .

Ce mai facem saptamana care urmeaza ? Mergem si la servici si, spre deosebire altii, ne consideram norocosi pentru ca ne facem meseria cu placere.

Va dorim tuturor o saptamana frumoasa !

Comments on: "Acasa la Moto Fly Ro" (1)

  1. Saptamana viitoare unii dau teza la fizica… asta e…
    Mult scces Capitanului la Speedway !!!

Leave a comment for: "Acasa la Moto Fly Ro"


3 × eight =