Club Sportiv Moto Fly Ro – Aerodrom Comana / Parcare aeronave cu paza 24 ore

“Moto Fly Ro” inseamna si motociclism

Marian Cojocaru a adunat peste 24 de ani de sport cu motorul, fiind inscris ca sportiv la dirt-track (speedway) la cluburile Steaua si Metalul. Are un portofoliu impresionat de campionate internationale castigate de-a lungul timpului si o mare pasiune pentru acest sport.

Revenit dupa o pauza de 3 ani, Marian a demonstrat sambata ca talentul nu moare niciodata. Am avut emotii pe care nici unul dintre noi, prietenii lui, nu le-a aratat, pentru ca stiam ca se adauga la tensiunea pe care deja o resimtea, tensiune care insemna “VREAU SA CASTIG !”.

Si a castigat locul 3 avand ca si concurenti inca 13 sportivi activi, chiar daca numarul de concurs a fost “13″ si chiar daca primul tur cu motorul l-a facut in dimineata zilei de sambata, inainte de concurs.

Pentru Marian dirt-track face parte din viata lui si, in ciuda dragostei pentru zbor, partea aceasta i-a lipsit ca oxigenul din aer. Ne bucuram enorm pentru curajul pe care il are sa concureze cu cei mai tineri si, mai ales, pentru ca acum se simte complet si fericit.

Multe succese in continuare capitane !

Leave a comment for: "“Moto Fly Ro” inseamna si motociclism"


9 − = five