Club Sportiv Moto Fly Ro – Aerodrom Comana / Parcare aeronave cu paza 24 ore

Comana – noutati

De pe bloguri adunate

 

Sute de mii de puieti din diverse specii, plantati intr-un singur an

04.12.2010

Directia Silvicaƒ Giurgiu a reuait impadurirea a peste 100 de hectare de teren. Cele mai mari suprafete pe care s-au plantat puieti au fost in apropiere de Giurgiu si la Comana.

http://www.adevarul.ro/locale/giurgiu/Sute_de_mii_de_puieti_din_diverse_specii-plantati_intr-un_singur_an_0_383362043.html

TeamXpert Bike Day | Invitatie la Comana

November 24, 2010 by Radu

In weekend se anunta soare cu nori sambata si nori duminica, iar la pranz vor fi 8 grade C in ambele zile. Nu mai avem weekendurile de aur din ultima perioda dar totusi, toamna ne lasa sa mai facem o iesire.
Ne-am gandit mult ce traseu sa propunem in aceste conditii. Cum se pare ca in Sud va fi mai cald, ne-am gandit sa revenim la Comana.
Asadar vom incheia acolo unde am inceput totul, in mai, la primul TeamXpert Bike Day. Asta pentru ca ne gandim ca o sa vina totusi iarna weekendul viitor, nu?
Va propunem 2 trasee usoare, de 18 km si de 36 km. Vom merge partial pe cele 2 trasee de concurs, insa vom explora si zone noi. Pentru ca sambata pare sa fie mai mult soare decat duminica, va propunem prima zi a weekendului de aceasta data.
Si inca ceva, am descoperit o iesire la Comana de care uitase, asa ca acesta este al 7lea TeamXpert Bike Day:)

INVITATIE la TeamXpert Bike Day Nr.7

Cand: Sambata, 27 noiembrie

Ce: Ture de mountainbike la Comana

Unde: Parcul Natural Comana. Va propunem 2 trasee de dificultate usoara sau medie, cu lungimi de 18 km si 36 km.

Cine: Oricine are un mountainbike si iubeste natura.

Ce oferim: Indrumare traseu, supraveghere copii, apa, bar energizant (pt primii inscrisi), gustare si garantia unei ture frumoase in natura. Reduceri pentru cei care detin carnete Tabere cu Suflet. La cerere putem oferi transport, transport biciclete, inchiriere biciclete.

Prognoza meteo: Soare cu nori, fara precipitatii, 8 grade.

Inscrieri aici. Termenul limita este vineri, 26 noiembrie, ora 12:00, ca sa stim cum sa ne organizam.

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ne ajuta sa raspandim vestea: Mbike, bicla.ro

Va asteptam cu drag!

TeamXpert Bike Day este un proiect TeamXpert, realizat prin Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebite pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Impresii despre Comana, de pe hai-la-bord.blogspot.com

http://hai-la-bord.blogspot.com/search/label/comana

Revista Unica

Articol despre manastirea Comana

http://www.unica.ro/detalii/articole/manastiri-bucuresti-7583/tag/trei.html

Unde fugim de 1 decembrie ?

Anul acesta 1 decembrie pica intr-o miercuri. Vor fi 6 grade afara si se pare ca nici zapada nu e. Ca orice om cu servici si obligatii, ma gandesc ca nu are rost sa plec la munte sau in alta parte, ca sa am de unde sa ma intorc seara intr-o aglomeratie de nedescris. Gasesc variante: cinema, spectacole seara… chestia cu treburile administrative nu intra in calcul, e rezervata weekend-ului.
Cand am schitat impreuna cu Marian Cojocaru proiectul de la Comana, ne-am gandit exact la acest lucru, amandoi avand alt servici in timpul saptamanii. Unde putem gasi un loc aproape de Bucuresti, astfel incat, fara sa fie nevoie de mult timp si bani sa poti sa evadezi cand ai chef, chiar si intr-o dupa-amiaza dupa servici.
Am gasit ! Se numeste Comana si am simtit ca ne astepta sa venim. Rezervatie naturala cu locuri de camping, trasee de echitatie, trasee de bicicleta, locuinte lacustre, Manastirea Comana, Muzeul Comana, Casa memoriala G. Naum si, nu in ultimul rand, locul unde a fost ucis Vlad Tepes.
Ce va propunem pentru acea zi de miercuri, 1 decembrie: o iesire la padure aproape de Casa Comana unde copiii vor afla cati ani le trebuie copacilor sa aiba tulpinile cu diametrul mai mare de 1 metru si cum trebuie sa se comporte in padure; intalnire cu staretul Manastirii Comana care va povesti despre istoria locului, despre Vlad Tepes si neamul Cantacuzino,ctitori ai Manastirii Comana dupa care ne va cinsti cu un vin calugaresc; masa de pranz la Cafeneaua Neajlovului; concurs de tras la tinta cu arme airsoft; optional zbor cu paramotorul cu Marian la Aerodromul “Moto Fly Ro” pe care l-am deschis in Comana si echitatie. Transportul dus-intors se face cu un microbuz cu 18 locuri, pentru cei care doresc sa uite de sofat in acea zi.
Pretul este de 130 lei, la care se adauga 130 lei pentru zbor cu paramotorul 15 minute si 30 lei pentru echitatie 15 min.
Programari: contact@motoflyro.ro / 0752073503

Comments on: "Comana – noutati" (1)

  1. [...] Ne ajuta sa raspandim vestea: Mbike, bicla.ro, MotFlyRo [...]

Leave a comment for: "Comana – noutati"


7 × = forty nine