Club Sportiv Moto Fly Ro – Aerodrom Comana / Parcare aeronave cu paza 24 ore

La multi ani, Marian !

La Aerodromul Comana a fost din nou sarbatoare, ZIUA LU’ SEFU’ !

Si ce multe putem spune despre sefu’ … Perfectionist, Vizionar, Luptator, Sufletist, adica un adevarat CAMPION ! … si este un campion, un multiplu campion la Dirt-Track si de cativa ani incoace la Paramotor.

Marian Cojocaru este omul care nu se va opri niciodata, omul de la care auzi in permanenta cuvantul PERFORMANTA – ca un crez personal al sau, omul de la care ai mereu ceva de invatat, omul care te primeste cu bratele deschise fara sa ceara ceva in schimb.

“Capitanul” sau “Giurgiuveanul” a adus valoare orasului Giurgiu si nu in ultimul rand plus valoare Romaniei, reprezentandu-ne cu succes la competitii internationale unde, prin el, s-a auzit pentru prima data de noi. Nu a avut sprijin financiar suficient, ci doar o pasiune fara limite.

Imi aduc aminte de uimirea pe care a starnit-o deschiderea Aerodromului Comana, de faptul ca multora nu le venea sa creada ceea ce a facut Marian de la Giurgiu. Aceasta e cea mai recenta realizare. Cei care il cunoastem mai bine putem spune ca nu se va opri vreodata sa uimeasca :)

Multumim Mariane si iti dorim viata lunga si frumoasa !

Comments on: "La multi ani, Marian !" (1)

  1. La multi ani sefu’!!! Cer senin si bafta la zbor!

Leave a comment for: "La multi ani, Marian !"


− 2 = five