Club Sportiv Moto Fly Ro – Aerodrom Comana / Parcare aeronave cu paza 24 ore

La Multi Ani, Marius !

Marius, pentru cei ce nu stiu face parte din echipa noastra, este creatorul website-ului Clubului Sportiv Moto Fly Ro si nu numai. Alte website-uri create de el si la fel de reusite sunt cele ale Parohiei Comana si Liceului de Informatica “Tudor Vianu” din Bucuresti ( MF1 pentru cei mai mari), unde este elev.

De azi Marius are voie sa zboare fara sa mai ceara voie acasa, adica azi a implinit 18 ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Printre coincidentele care au marcat colaboarea noastra ca echipa, as aminti si faptul ca Marian, Marius si eu suntem nascuti in aceeasi luna, FEBRUARIE. Problema: Daca Marius implineste anul acesta 18 ani, eu 32 si Marian 39, care este legatura matematica intre cele 3 cifre ?

Oferim un zbor gratuit cui raspunde primul !

Cand am inaugurat Aerodromul Moto Fly Ro Comana, Marius povesteste ca era impreuna cu familia la culesul viei in Comana. Nu stia nimic despre ceea ce se intampla, insa toti il intrebau: Dar ala ce avion e ?

Marius este pasionat de zbor si faptul ca exact la el acasa s-a deschis un aerodrom, a fost unul dintre visele sale devenite realitate. E nelipsit in fiecare zi in care zburam. Vine cu bicicleta de acasa vreo 5 km si intotdeauna cu aparatul de fotografiat :)

O alta coincidenta este faptul ca eu am terminat acelasi liceu in 1998 si inca regasesc in povestile lui Marius lucruri care nu s-au schimbat si profesori care inca sunt la catedra: meciul de fotbal dintre elevi si profesori, pungile cu apa aruncate de la etaj, mesele de ping-pong pe care reuseam sa stam si cate 20 odata, Homorodeanu – profu de informatica cel mai informal, mereu iubit de elevi, Moraru – acum e directoare si nu regret ca am prins-o doar 1 an (nu mi-a placut chimia !), profa de franceza care se pare ca a rezistat, dupa ce a spus ca isi da demisia daca mai are inca o clasa ca a noastra…imi aduc aminte ca incepuse sa-i cada parul de la stres :)

Cum mai e in Info ? E putin schimbat fata de perioada mea, in sensul ca nu-ti mai poti permite sa ai multe absente, chiar daca esti olimpic. Recunosc ca noi am fost o clasa de nebuni, niste nebuni destepti, care am profitat de rezultatele bune pe care le-am avut la olimpiade ca sa facem ce vrem sau mai bine zis, sa nu facem ceea ce nu avem chef. Pentru noi unele materii nu existau: istoria, geografia, biologia, franceza, sportul….chiuleam la scoala in laboratoarele de informatica. Aveam Internet de la Politehnica, cu transfer foarte bun, deci eram privilegiati. In perioada aceea insemna mult …. probabil ca as scrie in continuare o poveste lunga despre Info…

Vreau sa mai spun ceva despre Marius, ceva ce are legatura cu Info. E unul dintre liceele unde se intra foarte greu, pentru ca e un liceu foarte bun. Nu mai stiu statisticile, dar cand am terminat eu era de 2 ani pe primul loc. Marius a reusit venind de la scoala din Comana, unde a fost pregatit de un profesor de matematica de aici, care l-a remarcat. Parintii lui sunt niste oameni deosebiti, inimosi si iubitori, carora nu le-a venit sa creada ca baiatul lor va reusi. Si a reusit ! Acum se gandesc doar sa nu plece din tara, pentru ca il au doar pe el si pentru ca cei ca el nu prea mai stau pe aici prin Romania.

De multe ori eu si Marian povestim prietenilor si celor care vin la aerodrom despre lucrurile pe care le-a realizat Marius pana la aceasta varsta si ne bucuram ca este alaturi de noi. Speram ca zborul sa nu ramana doar pasiune pentru el, ci sa fie un pilot excelent intr-o buna zi.

Mult succes in continuare, Marius, si multe zboruri frumoase !

Comments on: "La Multi Ani, Marius !" (5)

  1. Hmm…
    Legatura matematica intre cele 3 varste pe care o vad este ca diferenta dintre varsta Irinei si a lui Marius este dubla fata de diferenta dintre varsta Irinei si a lui Marian.

  2. A, si desigur, la multi ani Marius!

  3. Multumesc frumos pentru descriere si aprecieri! Nu-mi ramane decat sa va multumesc atat pentru articol cat si pentru faptul ca m-ati primit in echipa Clubului Sportiv!
    Legat de culesul viei… eram pe camp si vedeam aparatele de zbor in aer… si eram ceva de genu’: “Uite paramotorul!!!”, “Uite Motodelta!!!” lucratorii mai intrebau “Asta ce e?” Imi aduc aminte ca trecea un “Festival” si tot asa…
    Cat despre Vianu, e un liceu extraordinar si va spun, pe langa tot ce a zis Irina, o fraza de pe un panou din holul principal: “Pentru ca inima fiecaruia dintre noi, exista ceva care ne face sa ne amintim de prima zi de licean, de prima iubire si ultimul clopotel!”
    Multumesc inca odata Irinei si lui Marian pentru articol si va urez si eu “Cer senin si bafta la zbor!”.
    Apropo trebuie sa va spun ca totusi e cam exagerat …
    PS: Felicitari Radu pentru zbor!(Stiu ca iti doreai…)

Leave a comment for: "La Multi Ani, Marius !"


two × 4 =