Club Sportiv Moto Fly Ro – Aerodrom Comana / Parcare aeronave cu paza 24 ore

Moto Fly Ro in Godot Cafe Teatru


Sambata pe 18.12.2010 am organizat prima tombola din viata lui Moto Fly Ro. Ideea a venit intr-o seara in timp ce discutam cu prietenii nostri, Trupa nr. 13 (www.no13.ro sau, mai degraba, ii gasiti pe facebook).

Si am batut palma cu Raluca Constantin din Alive Club pentru sambata. Sambata, de altfel, trebuia sa mai sarbatorim ceva, reintalnirea cu Trupa Asha. Planuri, chestii, mama cum o sa fie, wow ce tare……..super !

Andreea, colega noastra de la PR incepuse cu aranjatul de pe la 5PM … sau mai bine sa spun ce facea toata echipa Moto Fly Ro la 5 PM: Marius Andrei tocea la greu – teze, lucrari (nu e tocilar de fel, dar s-a intamplat !), Cosmin – nu era singur, Irina se balacea la dus, Marian incerca sa aleaga ceva de imbracat….si BOOOOOM, suna Raluca sa spuna CANCEL, nu se mai intampla nimic in seara asta !

Haaa ? Irina il suna pe Cristi de la Trupa nr. 13, Cristi vorbeste cu Ania din Godot, goana nebuna cu masina pe strazi, emotii … Concluzie : la 19.00 Andreea inca nu terminase cu aranjatul !

Concluzie finala – Iubim Godot Cafe Teatru ! La intrare te intampina din vitrina 2 manechine in costume de epoca. Te gandesti prima data ca poate fi intrarea intr-un magazin fancy sau o croitorie de lux. Geamurile clubului dau in strada Blanari si trecatorii pot privi printre draperiile rosii ca intr-un magazin. Scena are binenteles cortina rosie din velur.

Iubim Godot Cafe Teatru pentru ca cei care au creat acest loc si cei care lucreaza acolo sunt o gasca foarte frumoasa de prieteni, glumeti si primitori. Nu ai cum sa nu-i indragesti din momentul in care intri si esti intampinat cu o gluma si cu bratele deschise. (www.godotcafeteatru.ro)

La tombola, din 67 de participanti, au castigat numai fete. Felicitari !!!

Sa dam din casa ? Prima data cand zboara fetele sunt mult mai curajoase decat baietii. Marian are o explicatie: Fetele in general nu se prind cand se opreste motorul, un barbat aude intotdeauna :) Castigatoarele vor zbura cu Marian cu paramotorul deasupra Parcului Natural Comana, Deltei Neajlovului si Manastirii Comana.

Avem si poze frumoase, datorita lui Valentin Dilta de la Video Emotion care a reusit sa surprinda momentele frumoase de sambata. Daca nu el , atunci cine ? Ia aruncati-va un ochi aici: www.videoemotion.ro .

Pe Valentin l-am cunoscut intr-o seara, mai degraba noapte de duminica, in timp ce incercam sa incheiem ziua de weekend de munca la biroul din Electromagnetica Business Park. A intrat in birou pe la vreo 11 PM si a plecat dupa 00.00. Valentin are biroul langa noi si, in ciuda faptului ca nu-i place sa zboare, vorbim aceeasi limba. La o saptamana dupa ce ne-am cunoscut, era la Aerodromul din Comana, pe crivatul acela teribil de 1 decembrie, impreuna cu Carmina, fata lui.

Valentine, stiu ca esti pe receptie, iti multumim inca o data pentru poze !

Acum, ne pregatim pentru seara de joi cu noi premii la concursul de karaoke din Club Alive si speram sa fie “alive” de aceasta data. Oricum, putem sa ne laudam ca avem experienta de-acum inainte :)


Leave a comment for: "Moto Fly Ro in Godot Cafe Teatru"


9 − = five