Club Sportiv Moto Fly Ro – Aerodrom Comana / Parcare aeronave cu paza 24 ore

Daca nu ar fi fost ger de 1 decembrie

1. Dragos Calinescu nu facea un gratar atat de bun, pentru ca nu avea de ce sa consume licoarea de pruna ca sa-si bage nasul in toate ierburile aromate din dotarea bucatariei aerodromului. Stiati ca are o pasiune in acest sens ?

2. Poate Andreea – sotia lui Dragos – nu se mai apuca de facut acea extraordinara placinta de mere si nu am mai fi vorbit de copiii parosi de acasa (eu asa le spun animalutelor de langa noi)

3. Valentin nu ar fi lasat-o pe Carmina sa zboare, desi ea dorea acest lucru, asa ca armonia dintre tata si fiica nu a avut de suferit (chiar a mers bine cu placinta Andreei)

4. Ion nu ar fi montat prize in ziua in care venise la relaxare si nimeni nu ar fi stiut ce “mester” este

5. Denisa si Catalina nu ar fi invatat sa joace sah.

6. Pafu nu ar fi reusit sa puna atata zat intr-un singur pahar de cafea

7. Marian poate nu ar fi zis hotarat ca va cumpara o tona de peste de la bulgari sa populeze santul de langa sosea, astfel incat nea Dede – paznicul sa afirme ” Vedem… !”

8. Eu… nici nu mai stiu ce am facut, dar clar voiam sa zbor daca nu era ger. Ba stiu, cred ca m-am ocupat de incalzirea globala in universul aerodromului Moto Fly Ro de la Comana.

O sa adaug si pozele … ma uit inca la ele pe display-ul apartului foto. Doamne, de ce ne strambam toti ? Sa fie de la vinul facut de tatal lui Marian sau am mancat smochine ca in povestea lui “Muc cel Mic” ?

Irina

Leave a comment for: "Daca nu ar fi fost ger de 1 decembrie"


three × = 9