Club Sportiv Moto Fly Ro – Aerodrom Comana / Parcare aeronave cu paza 24 ore

Va multumim !

In perioada 29 aprilie – 1 mai 2011 s-a desfasurat la Aerodromul “Moto Fly Ro” Comana a cincea editie a Festivalului International de Zbor si Sport Extrem, eveniment organizat de Marian Cojocaru, echipa Clubului Sportiv Moto Fly Ro.

Multumim pe aceasta cale echipei Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Giurgiu, condusa de Dan Pencea pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului pentru organizarea competitiilor sportive aeronautice.

Dorim sa multumim in continuare pentru sprijinul oferit, Primariei Comana – Dlui. Primar Aurel Enache,  Dlui. Consilier Victor Ion, Dlui. Secretar Ion Craciun si celorlalti membrii ai consiliului, precum si locuitorilor din Comana care ne-au fost alaturi de cand am deschis aerodromul din Comana.

Nu in ultimul rand, multumim celor fara de care acest eveniment nu s-ar fi putut desfasura: Dlui. Gelu Palamaru si echipei de la Casa Comana, Dlui. Florian Nicolae si echipei de la Nova Force, Dlui. Luca Vasile si echipei de la Lucmar Service Giurgiu, Dlui. Dorel Lacatus si echipei de la Elire Consulting, Serviciului Judetean de Ambulanta Giurgiu, Agentiei Blue Travel, Pilot Shop, Agentiei de Parasutism, La Fantana, Ursus Beweries, Mergeani SRL, Florunion SRL.

Multumim celor care au promovat in mass-media si online acest eveniment: RBC Advertising, TVR1, Antena 3, B1TV, Formula AS, Academia Catavencu, Gazeta Sporturilor, Adevarul, Giurgiuveanul, www.liberinmiscare.ro, www.hailabord.ro , www.dordeduca.ro  si, mai ales, Dlui. Mugurel Rosu, Directorul KissFM Giurgiu.

Multumim pilotilor de aeronave ultrausoare participanti pentru spectacolul aerian deosebit pe care l-au sustinut sambata si duminica, acesti oameni deosebiti cu aripi in suflet, care continua sa zboare din placere. 

…. si ii multumim in mod special lui ZUP de la The Gallery Club !!!!!!!!!

Leave a comment for: "Va multumim !"


nine + 6 =