Club Sportiv Moto Fly Ro – Aerodrom Comana / Parcare aeronave cu paza 24 ore

Proiecte europene

Clubul Sportiv Moto Fly Ro a fost organizatorul concursului de esee literare cu tema “Viitorul european al regiunii Ruse-Giurgiu, in care traiesc” in cadrul proiectului “Initiativa transfrontaliera de cooperare intre scolile publice din doua localitati apartinand regiunii Ruse-Giurgiu, privind crearea unor relatii parteneriale de durata, bazate pe activitati extracurriculare cu accent sportiv si recreativ, destinate elevilor din scolile publice”, proiect desfasurat in perioada 12.08.2010 – 12.08.2011. Partenerii din cadrul proiectului sunt Primaria Comana, Jud. Giurgiu, Romania si Primaria Tsenovo, Dist. Ruse, Bulgaria, Comana si Tsenovo fiind comune infratite de aproximativ 10 ani.

Pentru echipa clubului nostru a fost o experienta noua interactiunea cu elevii de gimnaziu, nu stiam la ce sa ne asteptam iar surprizele au fost dintre cele mai placute !

Informatiile despre nivelul scazut de pregatire al elevilor care circula in mass-media, rezultatele la examenele de titularizare pentru profesori, rezultatele la bacalaureat sunt elemente ce creeaza o imagine umbrita a invatamantului romanesc in prezent. Comana ne-a uimit din nou placut prin faptul ca exista o traditie a invatamantului local, tinerii profesori venind la catedra cu experienta si seriozitatea parintilor, la randul lor profesori. Scoala din satul Gradistea se mandreste anual cu participari ale elevilor la fazele judetene ale olimpiadelor scolare.

Pentru echipa Moto Fly Ro, implicarea in acest proiect a constituit un prim pas, o prima experienta intr-o noua directie de activitate pe care dorim sa o dezvoltam la Comana, cu adresabilitate catre tineri.

Suntem bucurosi, de asemenea, ca intre noi si echipa de proiect bulgara s-au stabilit legaturi stranse si s-au pus bazele unor proiecte viitoare, nu neaparat surprinzator, in domeniul aeronautic.

http://cbc-project.net/documents/evenimente.html

Leave a comment for: "Proiecte europene"


5 − four =